SalesReady

Recente projecten

Ik werk voor kleine en grote bedrijven in diverse sectoren. Coaching van salesprofessionals, salesadvies en interim management: dit zijn de resultaten.

Chantal is een gedreven professional, gepokt en gemazeld in sales en coaching en met een uitgesproken interesse in de uitdagingen en mogelijkheden van de digitale economie. Die ervaring en expertise stelt ze graag ter beschikking van teams, wat enorm belangrijk is in grote en complexe organisaties. Obstakels schrikken haar daarbij niet af. Aanbevolen!

- Frank Lybaert, Senior Account Executive, FedEx Belgium

Chantal is een resultaatgerichte, enthousiaste gesprekspartner die steeds meedenkt over goede oplossingen. Ze legt contacten tot op C-level, brengt moeilijke gesprekken tot een goed einde en rondt salesgesprekken succesvol af. Ook in uitdagende omstandigheden stond ze steeds voor ons klaar en vonden we een uitweg om onze job goed uit te voeren.

- Sandra Vankrinkelen, Senior Customer Implementations Expert, bpost

Chantal is een gedreven salesprofessional die haar expertise graag deelt als coach. Ze is heel resultaatsgedreven en begeleidt anderen in het bereiken van ambitieuze doelen. Wat haar uniek maakt? Een enorme bagage en ervaring, gekoppeld aan een energieke manier van aanpakken.

- An Schuurmans, Sales Manager, Essent

Geïnspireerd? Tijd voor jouw verhaal.

Met welke uitdagingen in je salesjob of salesteam worstel jij? Ik luister naar je verhaal, vraag door en denk alvast met jou mee. Nadien krijg je een heldere offerte op jouw maat.
SalesReady
Lammeken 12
9031 Gent

BTW BE0701781142
E-mail
chantal@salesready.be
Telefoon
+32 476 86 80 34