SalesReady

Persoonlijke begeleiding voor salesprofessionals

Loopbaanvragen, stress, burn-out, work-life balance, …
Worstel je met je salesjob? Of wil je weten wat jouw opties zijn? Ik zet jou op weg naar inzicht in jezelf. Zo stem je je werk af op wat jij nodig hebt.

Vraag jij je af: ‘Is dit het nu?’

Je bent een sales in hart en nieren, maar toch ben je niet meer 100% tevreden in je job. Je voelt dat er iets knaagt:
  • Op maandag begin je af te tellen naar vrijdag. Of je vraagt je af hoe of je dit wil blijven doen. Weekends en verlof geven je niet genoeg rust, je overleeft van break naar break.
  • Je leeft in angst over wat er zal gebeuren als je je cijfers niet haalt, als die klant afhaakt, als… Je staat altijd onder druk om objectieven te halen. Het stopt nooit.
  • Elke keer als de telefoon rinkelt of je je e-mail checkt, zinkt de moed je in de schoenen en denk je: ‘Laat me allemaal met rust!’ Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

Hoe dat komt?

Dat weet je misschien. Of misschien niet. De werkdruk. Je manager. De sfeer in je salesteam. Of iets waaraan je nog niet hebt gedacht. Van job veranderen? Je twijfelt, want:
  • Je weet niet waar je nog goed in bent en wat je voldoening zou geven. Een hele dag administratief bureauwerk? Nee bedankt, niets voor jou.
  • Je bent de gouden kooi, de reisjes en awards gewoon. Je vrijheid als sales. En de kick van een geslaagde deal. Kan en wil je dat wel missen?
Of misschien ben je best tevreden in je salesjob, maar wil je je opties nog eens verkennen voor je ‘te oud’ bent. Want wie weet waar je nog goed in bent?

Zo gaan we op weg

Knaagt er iets? Dan vinden we samen de oorzaak. Die oorzaak is heel belangrijk: zo vermijd je een onnodige, slopende carrièreswitch. Want er zijn twee mogelijkheden:
  • Is sales je passie niet (meer)? Dan gaan we op zoek naar je talenten, skills, energiegevers en -vreters. Zo kom je op het spoor van een job die wel bij jou past.
  • Ligt de oorzaak niet bij je salesjob op zich? Dan zoeken we samen wat jij nodig hebt om beter in je vel te zitten en leggen we de stappen vast die je daarvoor best zet.

Salesprofessionals boeken deze resultaten:

Vind terug rust. Weet wie je bent, wat jou energie geeft/kost, wat je talenten zijn enz. Ga ermee aan de slag, sla een andere weg in en ervaar hoe je werkgeluk terugkeert.

Ken je stresssignalen. Stress is voor iedereen anders, maar wie er op tijd bij is, kan ermee aan de slag en vermijdt gezondheidsissues en een mogelijke burn-out.
Zorg voor jezelf, weet waar je grenzen liggen en hoe je die aangeeft om te vermijden dat je eronderdoor gaat. Leg de lat niet onmenselijk hoog en voel je vaker tevreden.

Ga terug aan de slag. Was je tijdelijk thuis door stress of een burn-out? Als je klaar bent voor een re-integratiegesprek, dan bereiden we dat samen voor.

Waarom klanten voor mij kiezen?

Doorleefde saleservaring | Na 25 jaar sales kreeg stress de overhand. Ik pakte de oorzaken aan en vond mijn evenwicht. Vandaag andere sales. Ik ken dus je uitdagingen, spreek je taal en zet je op weg naar oplossingen die voor jou werken.

Gecertificeerde coach | Erkende opleidingen Integrale Coaching, stress- en burn-outcoaching, loopbaancoaching: ik investeerde veel tijd in mijn coachingskills en blijf dat doen. De reden? Ik wil jou zo goed mogelijk op weg zetten naar zelfinzicht. 

Digitaal expert | Ik ben mee met de laatste technologieën en platformen, ken hun voor- en nadelen en toon jou waar ze een meerwaarde betekenen. Zo haal je er het maximum uit voor je professionele groei. Een digital detox nodig? Ook dan sta ik voor jou klaar.

Zet stappen op jouw tempo | Jij beslist hoe vaak en hoe lang je komt. En dus ook hoe snel je vooruitgaat. Komt er even veel naar boven en heb je tijd nodig om dat allemaal te verwerken? Dan neem je die gewoon. Ik reik inzichten aan, jij staat aan het roer.

Vragen over je job? Kies voor loopbaancoaching.

Worstel je met loopbaanvragen? Leg ze aan me voor tijdens een gratis vrijblijvend gesprek. Ik luister, denk al met jou mee en bekijk of loopbaancoaching jou zal helpen. Is dat zo, dan starten we een traject, gevolgd door één of meer nazorggesprekken.
 
Ik ben erkend en gecertificeerd loopbaancoach via Het Coachingatelier, je kan mijn loopbaancoaching dus betalen via de VDAB loopbaancheques. . Elke 6 jaar heb je als werknemer of zelfstandige recht op 7u loopbaancoaching. Je bent minimum 7 jaar aan het werk als werknemer of al zelfstandige. Per cheque (4u en 3 u) betaal je slechts 40 euro, normaal kost dit traject €1100, de rest betaalt de overheid. 4 sessies op weg naar je carrière geluk.

Stress, burn-out, andere vragen? Kies voor coaching op maat.

Elk traject start met een vrijblijvend gesprek waarin we bekijken wat jij nodig hebt. Ik vraag door en denk alvast met jou mee. Nadien krijg je een heldere offerte op jouw maat.
SalesReady
Lammeken 12
9031 Gent

BTW BE0701781142
E-mail
chantal@salesready.be
Telefoon
+32 476 86 80 34