SalesReady

Mijn verhaal

Van bloemen verkopen op het strand tot een carrière als sales en salescoach: stap per stap ontdekte ik de sleutels tot goede sales. Dit is mijn verhaal.

Verkopen zit me in het bloed

Als kind was verkopen al mijn ding. Bloemen op het strand en oud speelgoed vanuit het washok van de buren: ik genoot ervan. In de minionderneming op school was ik dan ook de commercieel verantwoordelijke. We hadden succes en ik kreeg de smaak te pakken.
salesready

Tijd voor het echte werk

Na mijn studies marketing  was het tijd voor het echte werk. Ik zette mijn eerste stappen in de verkoop en groeide van pure sales naar salescoaching. Dat lag me en ik ontwikkelde mezelf met:
  • Een waaier van praktijkgerichte salestrainingen
  • Een ‘Essentials’-opleiding Integrale Coaching
  • Een opleiding tot stress- en burn-outcoach
  • Een people management training
  • Een opleiding tot loopbaancoach

Een bewezen aanpak.

Als coach merkte ik dat ik de beste resultaten boek bij salesprofessionals en -teams. Logisch: ik werkte jarenlang in hun wereld, botste op hun uitdagingen en overwon die.
Stap per stap ontdekte ik zo de sleutels tot goede sales en salesgeluk. Als salescoach paste ik die succesvol toe voor mijn werkgevers. Vandaag zet ik ze in voor mijn klanten via coaching, consultancy en interim management.

Genoeg over mij, over naar jou!

Met welke uitdagingen in je salesjob of salesteam worstel jij? Ik luister naar je verhaal, vraag door en denk alvast met jou mee. Nadien krijg je een heldere offerte op jouw maat.
SalesReady
Lammeken 12
9031 Gent

BTW BE0701781142
E-mail
chantal@salesready.be
Telefoon
+32 476 86 80 34